Sierbestrating - kassei - hardhout

 

Sierbestrating.

Over de kleur en het formaat van sierklinkers kunt u uren discussiëren. Wij werken samen met ArtStone sierklinkers. Zij hebben een 6 tal toonparken van +/- 1000 m² waar u sierklinkers in diverse kleuren en formaten in verscheidene legpatronen kunt zien liggen. Dan kunt u een realistische keuze maken.
 
ArtStone is vrij toegankelijk en vrij te bekijken. Zelfs op zondag zijn er verkopers die u ter plaatse begeleiden.
 
Eveneens kan u terecht bij ons voor kassei, oud Hollandse kleiklinkers of nieuwe kleiklinkers van één onze Belgische steenbakkerijen.
 
Blauwe Hardsteen.
 
Belgische of Oosterse blauwe hardsteen, basalt, Indische platinnes, etc ...
Hiervoor beschikt Levinci Tuinen over vaste leveranciers per product.
 
Hardhout.
 
Omwille van de enorme vraag is de kwaliteit van tropisch hardhout en vooral bankirai enorm achteruitgegaan. Daarom werken wij enkel met 1 ste keus kwaliteit oa. Itauba, Ipé, Merbau, ...
Een waardig alternatief is zeker Thermo Wood.
 
 
 
Twinson-producten.

Een terras of paadje in een composiet materiaal geeft u het uitzicht van hout en het onderhoudsgemak van steen. Het samensmelten van hout en kunstof bieden tal van voordelen:
  • Geen onderhoud of beschermlaag nodig,
  • Antislip
  • Makkelijk te reinigen door middel van hogedruk
  • Geen schimmels of rot niet
  • Vrij van splinters.
 
 
Thermowood.

Het product Thermowood is vervaardigd uit noords dennenhout met een hoge kwaliteitsfactor. Door zijn thermische behandeling verhoogde dit product tot de duurzaamheidsklasse van ceder, bankirai of teak.
Bruikbaar bij vervaardigen van uw terras, gevel of tuin/poolhuis. Een aangenaam westers uitzicht, lichter van gewicht, vormvast en ecologisch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sierbestrating